Vila Zlatarska pahulja

Vila Zlatarska pahulja je moderan turistički objekat smešten u jedinstvenom ambijentu planine Zlatar. Okružen četinarskom šumom, pretvoriće vašu jutarnju kafu na terasi u istinsko uživanje. Vila se nalazi u srcu turističke zone - 50m od hotela Zlatarski zlatnik i Panorama, i samo nekoliko metara od turističkog info centra.

Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji - Uvačko jezero je na samo 5 minuta, ski staza na 3 minuta, Zlatarsko jezero na 10 do 15 minuta, a manastir Mileševa na samo 15-20 minuta vožnje od vile. Sama planina Zlatar je dragulj na srpskoj turističkoj mapi, i pored nabrojanih znamenitosti zlatarskog kraja, postoji veliki broj turističkih atrakcija i spomenika kulture koje možete obići, a nalaze se blizu vile Zlatarska pahulja.

Apartmani i sobe

Zlatarska pahulja se sastoji od šest (6) apartmana i dve (2) porodične sobe. Apartmani su površine od 47 do 57 m2, a sobe su površine 33m2. Optimalan kapacitet apartmana je 4/5 osoba, a u sobe se može smestiti do 3 osobe. Svaka smeštajna jedinica je jedinstvena kombinacija kamena i drveta, sa prostranom terasom i kupatilom, dok su apartmani opremljeni i funkcionalnom kuhinjom i trpezarijom.

Apartmani sadrže centralno grejanje, TV, WiFi, fen za kosu, sušač, jednu spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom i terase u direktnom kontaktu sa četinarskom šumom.

Porodične sobe sadrže centralno grejanje, TV, WiFi, fen za kosu, sušač, mini bar, bezbednosni sef, sto, tri kreveta i prostranu terasu usmerenu ka šumi kojom je vila okružena.

U prizemlju vile se nalazi fitnes sala koja je besplatna za korišćenje za sve goste vile.

Vila poseduje i sopstveni parking prostor, koji je pokriven bezbednosnim kamerama i prati se 24h dnevno.

Terase apartmana i soba su u direktnom kontaktu sa četinarskom šumom koja okružuje vilu, a sama  vila i njeni apartmani su izgrađeni u planinskom stilu sa unikatnim nameštajem. Ljubazni domaćini i osoblje vile ovo mesto čine idealnim za praznike, vikende ili odmor u bilo koje doba godine.